Mund të qaseni në/shikoni gjendjen e llogarisë 24/7 nëpërmjet Mobile Banking dhe E-banking dhe shërbimi i njëjtë ofrohet edhe në degët e BKT. Në rast se është e nevojshme, versioni i vulosur mund të merret gjatë çdo dite pune në çdo degë të BKT.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android