Llogaria e kursimit është shumë fleksibile kur është në pyetje menaxhimi i financave. Ju mund të bëni tërheqje dhe deponime kurdo duke vizituar degët e BKT-së. Tërheqja nga kursimet nuk ofrohet në bankomat.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android