Ju mund të na telefononi në +383 38 666 666.

Ju mund të vizitoni njërën nga degët tona dhe të shprehni ankesën tek punonjësit tanë.

Ju mund të shkruani një e-mail në ks-customerservice@bkt.com.al.

Ju mund të na shkruani në seksionin e e-banking “na kontaktoni”.

Ju mund të na shkruani në seksionin e uebfaqes “na shkruaj”.

Ju mund të na shkruani në numrin WhatsApp +383 45 141 666

Ju mund të na shkruani një letër drejtuar BKT Kosovës – Zyra Administrative, Qyteza Pejton, Rr. Ukshin Hoti Nr. 29, 10,000 Prishtinë.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android