Hapi i parë është që ta kuptoni se për çfarë ju duhet kredia, sepse procesi se si do ta merrni kredinë varet nga lloji i investimit. Zgjedhni llojin e kredisë që i përshtatet më së miri nevojës tuaj për investim. Për më shumë, zyrtarët bankarë të degëve tona, janë gjithmonë të gatshëm të ju asistojnë dhe këshillojnë.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android