Nëse jeni siguruar se limiti juaj në Internet është i hapur, se i keni futur saktë të gjitha të dhënat e kartës dhe përsëri faqja nuk e pranon kartën tuaj, mund të ndodhë që ajo faqe Interneti të mos pranojë karta nga Kosova për motive të ndryshme të vendosura nga vetë faqja e Internetit.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android