Limitin e përdorimit të kartës në internet mund ta ndryshoni:

  • Nëpërmjet bankimit elektronik futuni tek menuja e kartës së kreditit dhe klikoni ndryshim limiti në internet. Plotësoni fushat përkatëse me limitin që dëshironi dhe ju mund ta përdorni kartën tuaj me limitin e ri që në atë moment.
  • Paraqituni pranë degës suaj të BKT-së dhe plotësoni formularin për ndryshimin e limitit në internet.
Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android