BKT ofron mundësi transferimi parash, qoftë online përmes degëve në BKT. Llojet e transfertave që ofrohen janë:

  • Transferta midis llogarive të të njejtit klient
  • Transferta automatike periodike
  • Transferta hyrëse dhe dalëse me bankat tjera vendore
  • Transferta hyrese dhe dalëse me bankat ndërkombëtare
  • Transferta me BKT Shqipëria
  • UP Service për transferta të shpejta parash

Për detaje shtesë, ju lutemi vizitoni seksionin e pagesave dhe transfertave nën menynë e Individëve apo Bizneseve, varësisht interesimit tuaj.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android