Duhet të kontaktoni menjëherë me Contact Center në numrin e telefonit 08000 6666 dhe të deklaroni humbjen/vjedhjen e kartës, në mënyrë të tillë që të bëhet bllokimi për të mos lejuar përdorimin e saj nga persona të tretë.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android