Serdar Sümer ka një diplomë në Administrim Biznesi nga Fakulteti i Shkencave Politike i Universitetit të Ankarasë. Ai përfundoi masterin e tij në Administrim Biznesi në Kolegjin e William dhe Mary në Virxhinia, SHBA, dhe në Prill 2011, mori një doktoraturë në bankim në Institutin e Bankave dhe Sigurimeve të Universitetit Marmara. Sümer është një Menaxher i Çertifikuar i Riskut Financiar (FRM) dhe Kontabilist Publik i Çertifikuar. Ai e filloi karrierën e tij në 1996 si një Auditor Bankar i Betuar. Nga 2008 në 2014, ai shërbeu si Zëvendës President Ekzekutiv i Manaxhimit të Filialeve dhe Tregjeve të Kapitalit në Aktif Bank. Pasi punoi si një ekzekutiv në një kompani udhëheqëse të industries së investimeve, Sümer u kthye në Aktif Bank në 2015 për të marrë rolin e Kryeshefit Ekzekutiv dhe deri në fund të vitit 2020 ai shërbeu si Kryeshef Ekzekutiv i Bankës dhe Anëtar i Bordit. Që nga viti 2021 Sümer punon si Anëtar i Bordit të Çalık Holding, Aktif Bank dhe Filialet ALBtelecom, BKT dhe Yepaş.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android