Z. Skeja ka diplomuar në Baçelor dhe Master në drejtimin Banka Financa dhe Kontabilitet, duke vazhduar më tej në shkallën doktoratë në të njëjtin drejtim ku aktualisht është PHD kandidat në Universitetin Shtetëror të Tetovës.Karrierën e tij e filloi si Drejtues i Zyrës së Cilësisë dhe Kontrollit të Brendshëm në Universitetin e Prizrenit, duke qenë i inkuadruar edhe në procesin akademik. Nga viti 2012, iu bashkua BKT Kosovës në Departamentin e Auditimit të Brendshëm si Asistent Auditor, duke vazhduar pastaj si Asistent Auditor i Autorizuar. Ndërsa nga viti 2015, u emërua në pozitën Asistent Manager në Departamentin e Kontabilitetit dhe Kontrollit Financiar. Në vitin 2016, u emërua në pozitën e Ushtruesit të Detyrës së Menaxherit të Departamentit ndërsa po në të njejtin vit deri ne vitin 2018, Z. Skeja kreu detyrën e Menaxherit të Departmentit të Kontabilitetit dhe Kontrollit Financiar. Në vitin 2018, Z. Skeja u emërua në pozitën Drejtues i Grupit të Financave dhe Administratës në BKT Kosova SH.A. Krahas detyrave dhe përgjegjësive si Drejtues i Grupit të Financave dhe Administratës, nga data 01.03.2022, Z. Skeja është emëruar si Zëvendës Kryeshef Ekzekutiv i Dytë në BKT Kosova SH.A.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android