Z. Mulaku ka diplomuar në Biznes Financiar në Universitetin e Prishtinës. Z. Mulaku ka një përvojë të gjatë në sektorin bankar ku në vitin 2002 deri në vitin 2003 ka punuar si Trajnues dhe Përkthyes në OSBE. Në vitin 2003, ka filluar karrierën bankare si Zyrtar i Kredive në ProCredit Bank, pastaj në vitin 2005 është emëruar si Kordinator i Nëndegës në po këtë bankë. Nga viti 2007 deri në vitin 2009 ai u emërua në pozitën e Menaxherit Regjional të Korporatave. Ndërsa nga viti 2009 deri në vitin 2010, Z. Mulaku iu bashkua ProCredit Holding në Gjermani, në pozitën e Specialistit të Riskut Kreditor dhe ka qenë përgjegjës për ProCredit në Shqipëri, Bullgari dhe Maqedoni. Z. Mulaku iu bashkua BKT Kosova SH.A në vitin 2010, si Drejtues i Korporatave dhe NVM-ve, në vitin 2013 ai u emërua në pozitën e Drejtuesit të Grupit të Bankingut të Bizneseve dhe Korporatave në BKT Kosova SH.A. Krahas detyrave dhe përgjegjësive si Drejtues i Grupit të Bankingut të Bizneseve dhe Korporatave, nga data 01.03.2022, Z. Mulaku është emëruar si Zëvendës Kryeshef Ekzekutiv i Parë në BKT Kosova SH.A.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android