Z. Xhafaj ka diplomuar në Menaxhment në Universitetin e Stambollit dhe ka magjistruar në Studime Ekonomike Evropiane në Universitetin e Tiranës. Z. Xhafaj ka një përvojë të gjatë pune në sektorin bankar, si dhe një eksperiencë 3 vjecare në fushën e telekomunikacionit. Karrierën e tij profesionale e filloi në vitin 2002, në Departamentin e Auditimit te Brendshëm në BKT Shqipëri, në pozitën e Asistent Auditorit të Brendshëm, ku edhe u promovua në vitin 2008 në pozitën e Zëvëndës Drejtorit, pozitë të cilën e mbajti deri në vitin 2012. Gjatë kësaj kohe ai po ashtu u angazhua në pozitën e sekretarit të Bordit të Drejtorëve të BKT Shqipëri. Nga viti 2012 deri në vitin 2015, Z. Xhafaj u emërua në pozitën e Drejtorit të Auditimit të Brendshëm në kompaninë e telekomunikacionit Albtelecom Sh.a., ku edhe themeloi funksionin e Auditimit të Brendshëm në këtë kompani. Në vitin 2015, ai u emërua Drejtues i Grupit të Auditimit të Brendshëm në BKT Kosova SH.A. Krahas kualifikimeve të ndryshme në sektorin bankar, Z. Xhafaj zotëron edhe certifikatën ndërkombëtare të profesionit të Auditimit të Brendshëm CIA (Certified Internal Auditor).

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android