Z.Önder ka një Diplomë Master në Administrim Biznesi dhe Diplomë Bachelor në Inxhinieri Matematike. Eksperienca e tij në sektorin bankar filloi në vitin 2009 në Bankën Aktif pranë Thesarit dhe Menaxhimit të Riskut. Ai u promovua si Menaxher i Riskut të Tregut në vitin 2015 dhe më pas vazhdoi si Drejtor i Riskut në Aktif Bank. Duke filluar nga data 1 Nëntor 2021, Z. Önder është pjesë e BKT Kosova si Drejtues i Grupit të Menaxhimit të Riskut.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android