Z. Mert Turgut Çalık u diplomua në Departamentin e Menaxhimit të Marketingut në Universitetin e Westminster në Londër, Mbretëria e Bashkuar, në Korrik 2019. Në Qershor 2015, Z. Çalık përfundoi Kursin e Themelimit të Bizneseve në Bellerbys College, në Londër, Mbretëria e Bashkuar. Ai filloi karrierën e tij profesionale që nga viti 2011, duke punuar në role të ndryshme për Gap Construction (Gap İnşaat) në Projektin “Metropol Instanbul”, Çalık Holding në departamentet e Financave dhe Kontrollit dhe GRUPM në Departamentin e Marketingut. Z. Çalık shërben si ekspert financiar në Gap Southeast Textiles (Çalık Denim Tekstil) që nga viti 2012, ndërsa ai është Nënkryetar i MTH Technologies. Në vitin 2019, ai u emërua si Anëtar i Bordit në Secom Turkey dhe E-Kent, ndërsa në Qershor 2020 ai iu bashkua Bordit të Drejtorëve të BKT Kosova.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android