Z. Ratkoceri, ka diplomuar në Menaxhment dhe Informatikë në Kolegjin Iliria. Z. Ratkoceri ka një përvojë të gjatë në sektorin bankar ku karrierën e tij e filloi në vitin 2001 si Administrator i Programit dhe Asistentit të Financave në IOM (Organizatën Ndërkombëtare për Migrim). Nga viti 2002 deri në vitin 2004 ai punoi në Raiffeisen Bank Kosova J.S.C në pozitën Mbikqyrës i Operacioneve, nga viti 2004 deri në vitin 2005 ai u emërua ne pozitën e Zyrtarit të Kredive në ProCredit Bank, nga viti 2005 deri në vitin 2007 Z. Ratkoceri punoi si Menaxher i Administratës dhe Financave në Union Commerce. Nga viti 2007 deri në vitin 2009 iu rikthye sektorit bankar në pozitën Drejtues i Vlerësimit të Riskut të Kredive në ProCredit Bank. Në vitin 2009, iu bashkua BKT Kosova SH.A. si Menaxher i Departamentit të Kredive të Korporatave dhe Tregtisë. Në vitin 2017, Z. Ratkoceri u emërua Drejtues i Grupit të Menaxhimit të Riskut, ndërsa në vitin 2018, u emërua Drejtues i Grupit të Menaxhimit te Kredive dhe Ligjor në BKT Kosova SH.A.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android