Dhjetëra administratorë nga Federata e Basketbollit e Kosovës dhe klubet janë licencuar në kursin për administratorë të sportit, të organizuar për dy ditë nga Akademia Olimpike e Kosovës.

Vijuesit e kursit mësuan për hartimin e planit strategjik në organizatat e tyre.

Në lidhje me këtë ligjëruan: Drejtori i Departamentit të Sportit në Ministrinë për Kulturë, Rini e Sport, Ibër Alaj (MEMOS XIX), dhe koordinatori për edukim i Akademisë Olimpike, PhD Fitim Arifi.

Ligjërues i ftuar ishte edhe ish-sekretari i përgjithshëm i Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar, Stavri Bello, njëherit anëtar i Bordit Ekzekutiv të Komitetit Ndërkombëtar të Lojërave Mesdhetare (ICMG).

BKT, ne jemi gjithmonë këtu!

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android