Komiteti Olimpik i Kosovës ka organizuar sot ecje në Parkun e Gërmisë, në shënim të Ditës Botërore të Ecjes. Ecjes i janë bashkuar stafi i KOK-ut me në krye presidentin Ismet Krasniqi, drejtues të komunës së Prishtinës, me drejtorin e sportit, Granit Rugova, Klubi i Boksit Gollaku, drejtues të federatave dhe përfaqësues të tjerë. Qëllimi i shënimit të kësaj dite është ngritja e vetëdijes së institucioneve dhe qytetarëve mbi rëndësinë që ka ecja në ruajtjen e shëndetit.

BKT, ne jemi gjithmonë këtu!

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android