Komiteti Olimpik i Kosovës ka organizuar edicionin e dytë të Festivalit Ndërkombëtar të Filmit Sportiv Prishtina 2022. Festivali u mbajy prej 14 dhe 15 tetor 2022 në kinemanë ABC në Prishtinë.

Gjatë dy ditëve u shfaqen filma të shumtë sportivë ndërkombëtarë, për të cilët KOK ka të drejtën ekskluzive të shfaqjes së tyre.

BKT, ne jemi gjithmonë këtu!

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android