KOK-u për herë të parë ishte organizator i mbledhjes së Komitetit Ekzekutiv të ICMG-së.

Me këtë rast, Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK), ka organizuar darkën zyrtare, me praninë e personaliteteve të larta nga sporti, politika dhe kultura. Darka zyrtare u mbajtë më 9 dhjetor 2022, e cila koincidoi edhe me përvjetorin e tetë të anëtarësimit të Komitetit Olimpik të Kosovës në Komitetin Olimpik Ndërkombëtar (IOC).

BKT, ne jemi gjithmonë këtu!

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android