Banka Kombëtare Tregtare Kosovë Sh.a. kërkon të marrë me qira një lokal në qytetin e Suharekës.

Lokali nuk duhet të jetë jashtë qendrës së qytetit dhe duhet t’i ketë 100 deri 150m2.

Lokali duhet të ketë:
1. Leje ndërtimi;
2. Infrastrukturë (kanalizim, rrymë dhe ujë)
3. Vendparkim dhe vend për gjenerator

Çmimi i qirasë duhet të ofertohet për metër katror në valutën EURO. Oferta duhet të përfshijë planin e lokalit dhe disa fotografi.

Të interesuarit, ofertat e tyre duhet t’i fusin në zarf të mbyllur dhe t’i dorëzojnë në Zyrat Administrative në rrugën Ukshin Hoti nr. 29, 10,000 Prishtinë, adresuar për z. Agon Skeja, jo më larg se 02/04/2019.

Për çdo pyetje shtesë në lidhje me këtë kërkesë për lokal me qira, ju lutem kontaktoni në email:
Ks-GeneralAdministration@bkt.com.al

BKT Kosova

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android