Klientë të nderuar,

Ju njoftojmë se nga data 1 korrik, Banka Kombëtare Tregtare do të fillojë ta aplikoj çmimoren e re për shërbime

dhe Pagesa.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android