BKT Kosova po angazhohet vazhdimisht në aplikimin e masave për parandalimin e përhapjes së Covid-19.

Dezinfektimi profesional i zyrës qendrore, degëve dhe bankomatëve të bankës po bëhet në mënyrë të vazhdueshme.

Degët dhe bankomatët e bankës janë duke funksionuar normalisht (me orar të reduktuar), sidoqoftë, inkurajojmë klientët që të përdorin sa më shumë kanalet elektronike për transaksione bankare, të cilat janë në dispozicion 24/7.

Kujdesuni për veten dhe të tjerët

   

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android