Të nderuar klientë,

Ju njoftojmë se me rastin e festave zyrtare të Ditës së Kushtetutës së Republikës së Kosovës, “Pashkët Katolike” dhe “Pashkët Ortodokse” me datat 9, 13 dhe 20 Prill 2020 Zyra Qëndrore, Degët dhe Agjencionet e BKT Kosovë nuk do të punojnë.

Gëzuar Festat dhe Shëndet!

BKT Kosova

 

______________________________________

 

Dear clients,

We inform you that due to the official holidays of “Constitution Day of the Republic of Kosovo”, “Catholic Easter” and “Orthodox Easter” on the 9th, 13th and 20th April 2020 the Head Office, Branches and Agencies of BKT Kosova will not work.

Happy Holidays and Stay Healthy!

BKT Kosova

 

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android