Zgjedh qytetin që të shihni partnerët tanë me të cilët kemi kontratë

Kredia me Partnerë

Kushtet e kredisë

  • Shuma maksimale e kredisë: 500,000 EUR
  • Norma efektive e interesit duke filluar nga 3.17%
  • Afati maksimal i kthimit të kredisë: 180 muaj (15 vite)
  • Pjesëmarrja e klientit: 20%

Klientët Potencialë

  • Punëtorët e sektorit publik dhe kompanive private
  • Klientët me të ardhura të justifikuara (paga përmes bankave, qeraja, të ardhurat nga biznesi për të vetë-punësuarit)
Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android