Të nderuar Klientë,

Ju njoftojmë se duke filluar nga data 19 Nëntor 2016, Njësitë Lipjan, Drenas & Fushë Kosova nuk do të punojnë ditëve të Shtuna. Ndërsa, nga data 20 Nëntor 2016 Agjencioni Grand Store dhe Agjencioni Aeroport nuk do të punojnë të Dielave.

Për mundësitë e kryerjes së shërbimeve bankare, ju ftojmë ta vizitoni web faqen www.bkt-ks.com ose të na kontaktoni në numrin 038 666 666.

Ju faleminderit për mirëkuptim.

Banka Kombëtare Tregtare

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android