Tё Nderuar Klientë,

Ju njoftojmë se me rastin e festës zyrtare të “Vitit të Ri 2017” më datën 31, 2 dhe 3 Janar 2017 E Shtunë, Hënë dhe Martë, Zyra Administrative, Njësitë dhe Agjensionet e BKT-Dega Kosovë nuk do të punojnë.

Gëzuar Vitin e Ri të gjithëve!

Dear Clients,

Please be informed that due to the official holiday of “New Year 2017” on 31st, 2nd and 3rd January 2017, Saturday, Monday, and Tuesday, Administrative Office, Units and Agencies of BKT-Kosova will be closed.

Happy New Year 2017 to all!

Banka Kombëtare Tregtare – Kosova Branch

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android