Apliko Online

Duke plotësuar këtë formë, ju paraqisni dëshirën për të marrë produktin e caktuar nga BKT.

  Për cilin shërbim/produkt dëshironi të aplikoni?
  Emri dhe Mbiemri
  Telefoni
  Numri personal
  Email
  Nëse dëshironi të aplikoni edhe për Overdraft plotëso shumën
  Dega ku dëshironi të shërbeheni
  Ju lutem Ngarkoni keto Dokumente:

  1. Kopjen e Dokumentit Personal ( Letërnjoftim apo Pasaportë Valide)

  2. Faturë Publike ( Një faturë që dëshmon adresen e banimit)

  3. Vendimin e pensionit

  E-banking

  Video Libraria

  video-icon

  Shkarko BKT Mobile

  Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

  ios android