Të nderuar Klientë,

Ju njoftojmë se nga data 1 Gusht, 2018 Banka Kombëtare Tregtare Kosovë SH.A, do të aplikojë çmimoren e re për Korporata dhe Individë.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android