Të nderuar klientë,

Bazuar në vendimet dhe masat e fundit nga ana e Qeverisë së Republikës së Kosovës për parandalimin e përhapjes së COVID-19, BKT Kosova ju njofton se nga data 24 Mars 2020 deri në njoftimin e rradhës, degët do të punojnë me orar të reduktuar, si në vijim:

  • Orari i punës së degëve do të jetë: e Hënë – e Premte – 07:00 – 09:00.

Ju sigurojmë që gjatë tërë kohës, bankomatët e bankës, e-Banking, Mobile Banking dhe kartat bankare do të jenë në dispozicion 24/7 për kryerjen e transaksioneve bankare.

Për çfarëdo ndryshimi tjetër, do të jeni të njoftuar paraprakisht!

Për më shumë info:

  • Tel: 038-666-666
  • E-mail: ks-customerservice@bkt.com.al
  • Web: https://bkt-ks.com/

Kujdesuni për veten dhe të tjerët!

BKT Kosova

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android