Ju njoftojmë se nga data 14 shtator 2018, Banka Kombëtare Tregtare SH.A. do të fillojë ta aplikoj çmimoren e re për Shërbime dhe Pagesa.

Për informata, vizitoni degën më të afërt ose thirrni në numrin e telefonit 038 666 666.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android