Të nderuar klientë!

Jeni të njoftuar se duke filluar nga 01.01.2023 BKT Kosova do të aplikojë kushte të reja të shërbimeve dhe produkteve për Klientët e Biznesit.

 

Me nderime,

BKT Kosova

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android