Të nderuar klientë,

Ju njoftojmë se për shkak të situatës aktuale, Agjencioni Aeroport – Terminali i ri nuk do të jetë në shërbim të klientëve, deri në një njoftim të radhës.

Shërbimet bankare gjatë këtyre ditëve mund të kryhen përmes degëve të tjera ose bankomatëve të bankës, si dhe në platformat online të bankimit (e-Banking dhe Mobile Banking).

Ju falenderojmë për bashkëpunim!

BKT Kosova

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android