Njoftim 

Banka Kombëtare Tregtare njofton klientët e saj që ka ndryshuar kushtet e çmimores së shërbimeve bankare për klientë të biznesit. 

Për më shumë informata, ftohen të gjithë klientët e Bankës Kombëtare Tregtare të i referohen faqes tonë zyrtare të interneti, të drejtohen në degët tona ose të kontaktojnë qendrën e thirrjeve në numrin e telefonit 038 666 666.

ÇMIMORJA ZYRTARE PËR KORPORATA DHE KLIENTË KOMERCIAL

Banka Kombëtare Tregtare ju falënderon për mirëkuptim dhe ju fton në bashkëpunim të mëtutjeshëm.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android