Klientë të çmuar,

Problemi i hardware që shkaktoi një ndërprerje afatshkurtër në sistemin tonë bankar është zgjidhur. ATM -të tona kanë filluar të shërbejnë, kanalet tona digjitale dhe transaksionet e degëve do të vihen gradualisht në shërbim sot rreth orës 12 pas kontrolleve përfundimtare që do të kryhen. I gjithë ekipi ynë po punon me përkushtimin e zakonshëm për t’ju shërbyer sa më mirë.

Në emër të familjes BKT, na vjen keq për shqetësimin e krijuar. Faleminderit për mirëkuptimin tuaj!

Për më shumë informata ju lutem telefononi në Qendrën Kontaktuese në +383 38 666 666 apo na shkruani në ks-customerservice@bkt.com.al, WhatsApp +383 45 141 666.

Me nderime,

BKT Kosova

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android