Të nderuar klientë,

 Ju njoftojmë se nesër dhe pasnesër, pra me datë 21 dhe 22 Shkurt 2020, për shkak të renovimit, Dega në Albi Mall nuk do të jetë në shërbim të klientëve.

Shërbimet bankare gjatë këtyre ditëve mund të kryhen përmes degëve tjera ose bankomatëve të bankës (përfshirë atë në Albi Mall) si dhe në platformat online të bankimit (e-Banking dhe Mobile Banking).

Ju falenderojmë për bashkëpunim!

BKT Kosova

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android