Tё nderuar klientë,

Ju njoftojmë se me rastin e festës zyrtare të “Ditës së Evropës”,  më datë 09 Maj 2019, Zyra Qendrore, Degët dhe Agjensionet e BKT Kosovë nuk do të punojnë.

BKT Kosova

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android