Të nderuar klientë, 

Ju njoftojmë që me rastin e festave të Vitit të Ri dhe Krishtlindjeve Ortodokse,  BKT Kosova nuk do të punojë me datat 1, 2 dhe 7 Janar, 2020. Ndërsa, me datën 31.12.2019, degët Albi, Elkos dhe Fitorja, do të punojnë me orar jo të plotë, nga ora 10:00 deri 16.30.

Shërbimet bankare gjatë kësaj kohe mund të kryhen përmes bankomatëve të bankës anembanë Kosovës si dhe në platformat online të bankimit (e-Banking dhe Mobile Banking). 

Ju faleminderit për bashkëpunim dhe Gëzuar Festat! 

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android