Të nderuar klientë, 

Ju njoftojmë që me rastin e Festës së Kurban Bajramit,  BKT Kosova nuk do të punojë të Premten, me datë 31 Korrik, 2020. 

Shërbimet bankare gjatë kësaj dite mund të kryhen përmes bankomatëve të bankës anembanë Kosovës si dhe në platformat online të bankimit (e-Banking dhe Mobile Banking). 

Ju falenderojmë për bashkëpunim dhe Me Fat Bajramin! 

BKT Kosova

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android