Të nderuar klientë,

Ju njoftojmë se me rastin e festave zyrtare të Ditës Ndërkombëtare të Punës, Pashkëve Ortodokse, Ditës së Evropës dhe Bajramit të Madh më datë 3 Maj, 4 Maj, 10 Maj dhe 13 Maj, Zyra Qendrore dhe Degët e BKT-së nuk do të punojnë.

Ndërkohë, transaksionet bankare mund të kryhen përmes bankomatëve dhe platformave online të  bankimit (e-Banking dhe Mobile Banking).

Me nderime,
BKT Kosova

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android