Të nderuar klientë,

 Ju njoftojmë se me rastin e festës zyrtare të “28 Nëntorit – Ditës Kombëtare të Flamurit” me datën 29 Nëntor 2021 (E Hënë), Zyra Qëndrore, Degët dhe Agjencionet e BKT Kosova nuk do të punojnë.

Ndërkohë, transaksionet bankare mund të kryhen përmes bankomatëve dhe platformave online të bankimit

(e-Banking dhe Mobile Banking).

 Urime 28 Nëntori!

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android