Të nderuar klientë,

Ju njoftojmë se me rastin e festave zyrtare:

“Dita e Kushtetutës së Republikës së Kosovësme datën 11 Prill 2022, e Hënë,

“Dita e Pashkëve Katolikeme datën 18 Prill 2022, e Hënë, dhe

“Dita e Pashkëve Ortodokseme datën 25 Prill 2022, e Hënë,

Zyra Qëndrore dhe Degët e BKT Kosova nuk do të punojnë.

Ndërkohë, transaksionet bankare mund të kryhen përmes bankomatëve dhe platformave online të bankimit (e-Banking dhe BKT Mobile).

Urime Festat!

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android