Të nderuar klientë,

Ju njoftojmë se me rastin e festave zyrtare:

Dita Ndërkombëtare e Punës” me datën 02 Maj 2022, e Hënë,

“Dita e parë e Bajramit të Madh” me datën 03 Maj 2022, e Martë, dhe

“Dita e Evropës” me datën 09 Maj 2022 e Hënë,

Zyra Qëndrore dhe Degët e BKT Kosova nuk do të punojnë. Ndërkohë, transaksionet bankare mund të kryhen përmes bankomatëve dhe platformave online të bankimit

(e-Banking dhe BKT Mobile).

Urime Festat!

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android