Ju njoftojmë se me rastin e festave zyrtare të “Dita e Kushtetutës së Republikës së Kosovës, Pashkët Katolike, Pashkët Ortodokse dhe Fitër Bajrami” me datat 10 Prill, 11 Prill, 17 Prill dhe 21 Prill, Zyra Qëndrore dhe Degët e BKT Kosovë nuk do të punojnë.

Ndërkohë, transaksionet bankare mund të kryhen përmes bankomatëve dhe platformave online të bankimit (e-Banking dhe Mobile Banking).

Urime Festat!

BKT Kosova

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android