Të nderuar klientë,

Ju njoftojmë se me rastin e festës së “Ditës së Pavarësisë së Republikës së Kosovës” me datë 17 Shkurt 2021 (e Mërkurë) Zyra Qendrore dhe Degët e bankës nuk do të punojnë.

Ndërkohë, transaksionet bankare mund të kryhen përmes bankomatëve dhe platformave online të bankimit (e-Banking dhe Mobile Banking).

 

Urime 13 Vjetorin e Pavarësisë së Kosovës!

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android