Të nderuar klientë,

Ju njoftojmë se me rastin e festës zyrtare të “Vitit të Ri 2022me datën 3, 4, dhe 7 Janar 2022, e Hënë, e Martë dhe e Premte, Zyra Qendrore dhe Degët e BKT Kosova nuk do të punojnë.

Ndërkohë, gjatë këtyre ditëve, transaksionet bankare mund të kryhen përmes bankomatëve dhe platformave online të bankimit (e-Banking dhe BKT Mobile).

BKT Kosova ju uron Gëzuar Vitin e Ri 2022!

 

 

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android