Të nderuar klientë,

Ju njoftojmë se me rastin e festës zyrtare të “Kurban Bajramit” me datë 11 Korrik 2022, e Hëne, Zyra Qëndrore dhe Degët e BKT Kosova nuk do të punojnë.

Ndërkohë, transaksionet bankare mund të kryhen përmes bankomatëve dhe platformave online të bankimit (e-Banking dhe BKT Mobile).

Urime Kurban Bajrami!

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android