Të nderuar klientë,

Ju njoftojmë se me rastin e festës zyrtare të “Vitit të Ri 2023” me datën 2, 3 Janar 2023 dhe Krishlindjet Ortodokse me datën 9 Janar 2023, Zyra Qendrore dhe Degët e BKT-Kosovë nuk do të punojnë.

Ndërkohë, gjatë këtyre ditëve, transaksionet bankare mund të kryhen përmes bankomatëve dhe platformave online të bankimit (e-Banking dhe BKT Mobile).

BKT Kosova ju uron juve dhe familjes tuaj shëndet, lumturi e suksese!

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android