Të nderuar klientë,

BKT Kosova ju njofton që në përputhje me standardet e SWIFT për identifikimin e klientëve në modulin e transferimit në sistemin tonë janë vendosur kritere të caktuara mbi adresën e klientit në aspektin e numrit të lejuar të karaktereve dhe karaktereve tjera speciale të lejuara, prandaj janë bërë përditësimet e duhura në mënyrë automatike në përputhje me këto kërkesa.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android