Të nderuar klientë,

Ju njoftojmë se së shpejti, dega jonë në Aeroport (terminali i ri) do të mbyllet.

Ju jeni të mirëpritur t’i kryeni shërbimet bankare në degën tonë në rrugën “Nëna Terezë” pa nr. te Rrethi në Fushë Kosovë, në çdo degë tjetër të BKT-së, ose përmes kanaleve tona dixhitale (e-Banking dhe m-Banking), të cilat janë në dispozicionin tuaj 24/7.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin tuaj!

BKT Kosova

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android