Të nderuar klientë,

Ju njoftojmë se se duke filluar nga data 15/07/2021 degët e mëposhtme të BKT Kosova, do të mbyllen:

  • Dega “Grand Store” – Qendra Tregtare Grand Store, Veternik, Prishtinë;
  • Dega “Fitorja” – Rruga e Reçakut, Ferizaj;
  • Dega “Cargo” – Zona Cargo, Terminali i Vjetër, Aeroporti i Prishtinës;
  • Dega “Elkos” – Qendra Tregtare Elkos, Pejë.

Shërbimet tuaja bankare jeni të mirëpritur t’i kryeni në çdo degë tjetër të BKT-së, ose përmes kanaleve tona dixhitale (e-Banking dhe m-Banking), të cilat janë në dispozicionin tuaj 24/7.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin tuaj!

BKT Kosova

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android